joi, 16 aprilie 2015

TRINITAS a gasit cel mai bun moment pentru ECUMENISM: transmisiunea directa din timpul pogorarii LUMINII SFINTE …

N-au putut rata momentul … Si cred ca deja au intrecut in indrazneala dracii.

Vad si ei ca doar la ortodocsi se intampla, dar comenteaza in direct, din studio, cu totul gretos, cum ca ce bine ar fi fost sa celebram Sfintele Pasti impreuna cu catolicii, ca sa fie si ei si sa ne bucuram impreuna si sa fie iubire si roz pe pamant.

Si cum nu li s-a parut suficient de execrabil, la un moment dat au adaugat: si coptii, sirienii, armenii sunt crestini foarte ravnitori, abia asteptam marele sinod sa ridice anatemele sa putem sarbatori Pastele impreuna.

Pai da. Si sa fie si dracul pe pamant si niste pui de extraterestrii si sa facem asa o hora intergalactica pentru pace. Apoi alegem Patriarh o femeie, cununam niste sodomiti si asteptam cuminti sa vina mesia evreilor sa ne invete cum sa fim o mare familie unita pe tot globul. Ca dupa ce-au rezolvat-o cu ecumenismul, specialistii in iad de la Trinitas nu s-au abtinut sa nu bage in seama si nationalismul. La vederea unui grup de pelerini greci care au scos steagul tarii lor in Biserica Invierii, au tinut sa sublineze: ”Mda, un element nationalist, tolerabil in acest context”. Adica tolerabil, asa, de Sfintele Pasti, dar sa nu mai faca si sa faca bine sa umble de acum cu steagul cu pentagrame al Uniunii …

Cu asa vorbarie, poate de aceea li s-a si interupt in momentul culminant transmisia directa de la Sfantul Mormant, cu toate ca la greci, de unde au preluat-o, mergea.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inca un an si vine urgia. Din acest moment incepe. Stim ca antihrist isi va face aparitia ori in timpul desfasurarii sinodului panortodox ori dupa, deoarece Dumnezeu nu va ingadui ceea ce se va decide acolo. Foarte bun articol, frate saccsiv. Si mie mi-e greata de nebuniile ce le ies pe gura. Doamne fereste! Si noi stam cuminti si tacuti ca si cum totul e bine. Te rog, Doamne, sa inceapa razboiul, ca nu mai suport!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu